donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw in barensweeën op kabinet Vicepresident

lees ook ...

Caricom versterkt relatie met India

Op vrijdag 23 september heeft Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) samen met zijn collega’s uit de Caraïbisch gebied geparticip...

Marvin Spier en zijn vriendin waren op maandag 22 november 2021, op bezoek bij de VP op zijn kabinet. Daar kreeg de vriendin barensweeën en moest per ontboden ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Na de bevalling op 22 november zijn moeder en kind direct ontslagen uit het ziekenhuis, omdat de moeder vanwege haar nationaliteit niet verzekerd is.

De VP bood hulp aan Spier wiens vriendin is bevallen van een dochter en kwam in met geld en babyspullen. Marvin Spier reageerde opgelucht. Vergezeld door zijn moeder Lucia Puljhun mocht hij dinsdag 23 november 2021 een geldsbedrag in ontvangst nemen uit handen van Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk.

Spier heeft de VP gevraagd hem aan een baan te helpen, zodat hij beter kan zorgen voor zijn kind. Hij hoopt dat de VP zijn invloed kan aanwenden dat zijn vriendin haar weg terug kan vinden naar Nederland. Alle nodige reisdocumenten van de vriendin zijn vervallen.Oma Puljhun is dankbaar voor de hulpvaardigheid van de VP.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrouw in barensweeën op kabinet Vicepresident