woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw gewond bij woningbrand

lees ook ...

Nieuwe commandant Loenersloot voor Regio-Oost

Het Territoriaal Commando Nationaal Leger Oost (Regio Oost) is nu in handen van kapitein Raquel Loenersloot. Eerder was de commando in handen van kapitein Iwan Bonjanski. Op 12 april jongstleden vo...

Op dinsdag 20 februari 2024 brak er een verontrustende brand uit op een adres aan de Zuurzakweg in het ressort Santoboma, waarbij de hoofdbewoonster brandwonden opliep. Het politiebureau van Santoboma ontving die dag een melding van een woningbrand op het genoemde adres en ging ter plaatse voor onderzoek.

Bij aankomst van de politie stond de woning in lichterlaaie. Een bewoonster vertelde aan de politie dat zij samen met haar moeder en zus op dat adres woonde. Toen de brand begon, waren haar moeder en zus in de slaapkamer, terwijl zij in de keuken was.

Ze rook een brandgeur en ging kijken wat er aan de hand was. Daar zag ze dat een matras in brand stond. Het vuur verspreidde zich snel en binnen enkele minuten stond het hele huis in lichterlaaie.

De moeder liep brandwonden op en was al voor de komst van de politie naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht. De woning was verzekerd tegen brand, aangesloten op het elektriciteitsnet.

Een voertuig dat in de buurt geparkeerd stond, werd volledig verwoest door de brand. De brandweer kon alleen nog maar nabluswerkzaamheden uitvoeren.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Het onderzoek naar deze brand wordt voortgezet.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrouw gewond bij woningbrand