donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
3.3
(3)

Vrije Atheneum doet mee met debat toernooi in Nederland

lees ook ...

The president’s presentation fell short of what the gr...

Faction leaders in the National Assembly (DNA) said they had higher expectations for President Chan Santokhi's presentation on the development of the rate and the numerous steps he has taken to slow i...

Het Arthur Alex Hoogendoorn Atheneum(AAHA) meer bekend als het Vrije Atheneum, zal meedoen aan het Benelux debat Toernooi in Den Haag, Nederland. De vijf debateurs Elysia van Leeuwaarde, Chaïm de Kom, Jayden Venema en Darren Lie -A-Tsoen en Amy Cho Cha Yen zullen op 02 juli 2022 deelnemen aan het toernooi. In Suriname namen zij deel aan een debatwedstrijd, waarbij tien VOJ- en VOS-scholen meededen.

Het debat toernooi werd georganiseerd door de Nederlandse Debat Unie. Het AAHA kwam als winnaar uit de bus en kreeg als hoofdprijs de aanbieding om mee te doen aan het debattoernooi in Nederland. Bij een kennismakingsbezoek van de studenten op 13 juni jongstleden zegd Waarnemend (Wnd President) Ronnie Brunswijk hun een bedrag van drie duizend euro toe om de reiskosten van het de groep te helpen dekken.

De Wnd President stak het team een hart onder de riem en motiveerde hen voor het beste te gaan. Hij zei trots te zijn op de groep en wenste haar succes toe. De studenten delegatie van de het AAHA heeft ook een bezoek gebracht aan enkele leden van De Nationale Assemblee en aan Minister Marie Levens van Onderwijs Cultuur & Wetenschappen in het het parlementsgebouw. De groep vertrekt op 24 juni 2022 en zal twee weken vertoeven in Nederland.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrije Atheneum doet mee met debat toernooi in Nederland