woensdag 24 april 2024
26 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

VP zegt steun toe aan Bodybuilder Fabian Wehl

lees ook ...

FIU en KPS bundelen krachten tegen witwassen en georganiseer...

Op vrijdag 19 april 2024 werd een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend tussen de Financial Intelligence Unit (FIU) en het Korps Politie Suriname (KPS). Dit MoU is gericht op het uitwisselen v...

Suriname is een professionele bodybuilder rijker. Fabian Wehl draagt sinds kort officieel deze stempel. Tijdens een kort bezoek aan Vice President (VP) Ronnie Brunswijk op woensdag 13 juli 2022 was de staatsman zichtbaar onder de indruk van zijn prestaties. Hij werd begeleid door sporter Wilson Balansi.

De Surinaamse bodybuilder die het afgelopen weekend kampioen werd in de amateurklasse van het internationaal bodybuildingtoernooi op Sint-Maarten laat het niet hierbij. In de periode 27 juli tot en met 1 augustus 2022 zal hij participeren in de 49ste Centraal Amerikaanse en Caribische Bodybuilding en Fitness kampioenschappen (CAC) en de Roger Boyce Elite Pro Classic 2022 in Barbados.

Hiervoor zijn er financiële middelen nodig. Dit vraagstuk kwam ook ter sprake tijdens het bezoek aan de VP waarbij minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport ook aanwezig was. Voor sporters die ware ambitie tonen in hun carrière heeft VP Brunswijk een speciale plek in zijn hart. Hij zegde Wehl daarom ter plekke alle steun toe.

Hij wenste hem verder succes en gaf aan dat hij uitkijkt naar de vele sport mijlpalen die hij nog zal behalen. Fabian Wehl werd in het jaar 2019 nationaal bodybuilding kampioen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP zegt steun toe aan Bodybuilder Fabian Wehl