vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

VP ontvangt beleidsdocument Rechtspraak

lees ook ...

Stille loop voor vaderlandsliefde

Donderdagavond organiseerde de nieuwe beweging ‘Fu da lobi fu Sranan’ een stille loop door de oude straten van Paramaribo om de vaderlandsliefde in het land aan te wakkeren. Geestelijken van het Hindo...

De waarnemend President van het Hof van Justitie Mr. Iwan Rasoelbaks heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan de Vice–President van de Republiek Suriname, Z.E. Ronnie Brunswijk.

Tijdens dit bezoek, op maandag 02 november 2020, heeft de waarnemend president van het Hof het beleidsdocument 2020 – 2025 getiteld ‘SPEERPUNTEN VAN BELEID VAN DE RECHTSPRAAK’ aangeboden aan de Vice–President.

Dit document werd formeel gepresenteerd bij de opening van het zittingsjaar van het Hof van Justitie op 02 oktober 2020, waar Vice–President Brunswijk bij aanwezig was.

De Vice–President heeft het document met genoegen ontvangen en gaf aan de Rechtsstaat zo volledig mogelijk te zullen ondersteunen. Zo heeft de Raad van Ministers onder leiding van de Vice–President op 07 oktober 2020 de voordrachten van een zestal rechters goedgekeurd.

Partijen beseffen beiden dat het een moeilijke financiële tijd is in Suriname, maar hebben elkaar beloofd dat ‘A wroko no mag fasi’ en kijken tevreden terug naar dit gesprek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP ontvangt beleidsdocument Rechtspraak