maandag 24 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
5
(1)

VP Brunswijk woonde crematie van vriend Dilip Sardjoe bij

lees ook ...

Ministerie van Onderwijs lanceert projecten om leerachtersta...

Het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft twee nieuwe innovatieve projecten gelanceerd om leerachterstanden onder leerlingen in het basisonderwijs aan te pakken. Deze projecten...

Vice President (VP) Ronnie Brunswijk heeft de uitvaart van ondernemer Rudi Dilip Sardjoe op 21 januari jongstleden bijgewoond. Dilip Sardjoe is onder grote publieke belangstelling met staatseer gecremeerd op het crematie-oord te Weg naar Zee.

Vice President (VP) Ronnie Brunswijk heeft de uitvaart bijgewoond en de familie van Sardjoe tot Weg naar Zee bijgestaan. In zijn speech sprak de VP over zijn speciale band met de heer Sardjoe. Hij memoriseerde hem als “mi mati Dilip Sardjoe, een iron man, een vriend van velen, een doorgewinterde ondernemer, een politicus, een grote zoon van Suriname, maar meer nog een zorgzame echtgenoot, vader en grootvader”.

Naar zeggen van de VP zal de vriendschapsband met Sardjoe in zijn leven verankerd blijven. De VP heeft respect, bewondering en waardering voor de overledene gehad. Met het toekennen van een uitvaart met staatseer is dan ook een diepe wens van de VP in vervulling gegaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP Brunswijk woonde crematie van vriend Dilip Sardjoe bij