maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.9 C
Amsterdam
0
(0)

VP Brunswijk volgt watervoorzienigsproject Commewijne nauwlettend

lees ook ...

Naresh Algoe nu ook substituut-griffier parlement

Naresh Algoe is dinsdag in De Nationale Assemblee (DNA) beedigd als substituut-griffier. De vicevoorzitter van het parlement, Dew Sharman, spreekt van een bijzondere dag. Algoe is jurist en bestuursku...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zegt over de start van de stortwerkzaamheden die vandaag, 6 maart 2021 gedaan werden voor de aanleg van de waterinstallatie in Commewijne, dat hij daarvoor expliciet een beroep heeft gedaan op de SWM-directeur om het project voor de watervoorziening in Commewijne af te ronden, voordat hij met pensioen gaat. De VP geeft aan dat hij het project nauw in de gaten zal houden. “Ik zal enorm blij zijn op de dag, waarop we die kraan opendraaien en het water komt optimaal uit de kraan. Vandaag ben ik getuige van het startsein van de stortwerkzaamheden van de drinkwaterinstallatie.” Aldus de Vice President.  

De vicepresident zegt achter alle betrokken instanties aan te zullen blijven zitten, om de deadline van het project te halen. Hij zei nu reeds elke dag de SWM-directeur te bellen om te vragen wanneer de burgers van Commewijne water krijgen. “Hij gaat niet met pensioen zolang hij nog niet heeft gezorgd voor de watervoorziening van Commewijne.” De VP zegt verder dat Commewijne al jarenlang kampt met een waterprobleem. Hij wijst erop dat het de vorige regering niet is gelukt om dit probleem op te lossen en geeft de garantie dat de huidige regering dit vraagstuk adequaat zal aanpakken. “Vandaag is er een stap gezet die zal resulteren in het oplossen van het vraagstuk”, besluit Vice-President Ronnie Brunswijk zijn Statement.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP Brunswijk volgt watervoorzienigsproject Commewijne nauwlettend