woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Vp Brunswijk verwerpt aanstellen algemeen directeur en onderdirecteuren bij GBB

lees ook ...

Flexibele werktijden voor winkels, bakkerijen en horeca tijd...

In anticipatie op de naderende feestdagen heeft het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken een Algemene Overwerkvergunning uitgegeven voor specifieke bedrijven, waaronder winkels, bakker...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, tevens voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), staat niet achter het voorstel om één persoon verantwoordelijk te maken voor het werk van alle directeuren van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB). In eerste instantie stemde de vp in met het voorstel van president Chandrikapersad Santokhi om enkele veranderingen door te voeren binnen het ministerie van GBB.

Echter, nu blijkt dat dit inhoudt dat er een algemeen directeur en onderdirecteuren worden aangesteld, heeft de vp zijn bedenkingen geuit. Tegenover de pers, voorafgaand aan de Raad van de Ministers vergadering op 1 november 2023, deelde de vp zijn ongenoegen hierover.

Hij benadrukte dat deze verandering de gehele managementstructuur van het ministerie zal wijzigen, en dat was niet het beoogde doel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk verwerpt aanstellen algemeen directeur en onderdirecteuren bij GBB