zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
5
(1)

Vp Brunswijk verwerpt aanstellen algemeen directeur en onderdirecteuren bij GBB

lees ook ...

Gajadien pleit voor ordening goudsector

 VHP-fractieleider Asiskumar Gajadien pleit in een gesprek met TBN Prime Alert  voor ordening van de goudsector. Als de wetgeving aangepast wordt zal het land er voordeel aan hebben. Volgens de volksv...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, tevens voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), staat niet achter het voorstel om één persoon verantwoordelijk te maken voor het werk van alle directeuren van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB). In eerste instantie stemde de vp in met het voorstel van president Chandrikapersad Santokhi om enkele veranderingen door te voeren binnen het ministerie van GBB.

Echter, nu blijkt dat dit inhoudt dat er een algemeen directeur en onderdirecteuren worden aangesteld, heeft de vp zijn bedenkingen geuit. Tegenover de pers, voorafgaand aan de Raad van de Ministers vergadering op 1 november 2023, deelde de vp zijn ongenoegen hierover.

Hij benadrukte dat deze verandering de gehele managementstructuur van het ministerie zal wijzigen, en dat was niet het beoogde doel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk verwerpt aanstellen algemeen directeur en onderdirecteuren bij GBB