dinsdag 26 september 2023
32.1 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vp Brunswijk streeft naar verhoogde overheidssteun voor landbouwers in Coronie

lees ook ...

Duurzame Ontwikkelingsdoelen in de schijnwerpers van de AVVN...

President Chandrikapersad Santokhi zal met wereldleiders van alle continenten bij elkaar, uitgebreid delibereren over de punten van een uitgebreide agenda op de 78ste Algemene Vergadering van de Veren...

De landbouwers van het district Coronie eisen een einde aan de ontoereikende ondersteuning die zij ontvangen. Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zal zich de komende tijd actief inzetten om van de regering meer steun te verkrijgen en zo de overheidssteun voor deze groep te verbeteren. Met aanzienlijke potentie op het gebied van landbouw en veeteelt, heeft Coronie de mogelijkheid om te groeien.

Onlangs bracht de vicepresident een bezoek aan het kokosdistrict, vergezeld door de ministers van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, en Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Uraiqit Ramsaran. Dit bezoek had tot doel om met de bewoners van Coronie te praten over de actuele situatie binnen het district.

Brunswijk benadrukte dat de inwoners van Coronie gezamenlijk moeten optreden om gericht bij te dragen aan de ontwikkeling van het district, met name in het kader van de landbouwsector. Hij beloofde daarbij aandacht te schenken aan de genoemde obstakels.

Minister Somohardjo heeft aangegeven zich te zullen inspannen voor de ambtenaren in Coronie die te maken hebben met een onzekere werkstatus. Hij zal onderzoeken hoe hun situatie verbeterd kan worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk streeft naar verhoogde overheidssteun voor landbouwers in Coronie