donderdag 30 mei 2024
30 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Vp Brunswijk: “Straatacties lossen geen problemen op”

lees ook ...

Brand verwoest bovenverdieping van ‘Ansare’ aan ...

Vanmorgen brak er brand uit in een pand aan de Waterkant, dat bekend staat als 'Ansare'. De bovenverdieping van het gebouw is volledig verwoest door de vlammen. Toen de brandweer ter plaatse kwam, ...

Ronnie Brunswijk, vicepresident (vp), vraagt de gemeenschap om wat meer geduld te betrachten aangezien straatacties de problemen in het land niet oplossen. Volgens hem doet de regering er alles dan dat de situatie in het land verbetert. Hij weet zeker dat het goed komt. Er is wat meer tijd nodig en het land heeft meer inkomsten nodig. Trouwens geen enkele verandering komt zonder weerstand, zegt hij.

Eenieder merkt dat het niet goed gaat in Suriname, merkt de vp op. Hij rekent erop dat er in de tweede helft van de regeerperiode sowieso verbetering optreedt, want het volk kan niet alleen blijven inleveren.

“Als de problemen opgelost zijn door op straat te gaan, zou ik ook op straat gaan. Maar al ga je een heel jaar op straat en de staat heeft geen geld om de dingen gedaan te krijgen, blijft de situatie hetzelfde”, zegt Brunswijk.

Hij geeft aan dat ook de oplossingsmodellen aangedragen moeten worden. De regering staat volgens Brunswijk open voor suggesties van de vele deskundigen die ook aangeven, dat het niet goed gaat in het land.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk: “Straatacties lossen geen problemen op”