zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Vp Brunswijk spoort beëdigde bestuursambtenaren aan tot uitmuntendheid en opleiding

lees ook ...

Nieuw leven ingeblazen in samenwerking tussen BBS en politie...

Na een constructief gesprek tussen de Regiocommandant Paramaribo, commissaris van politie Orlando Jacott, en het Interim Management Team (IMT) van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), i...

Op vrijdag 4 augustus 2023 werden 29 bestuursambtenaren officieel beëdigd in het district Marowijne, onder het toeziend oog van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. De plechtigheid vond plaats op het districtscommissariaat te Moengo.De beëdiging markeerde de toekenning van vier verschillende functies aan de bestuursambtenaren: onder bestuursambtenaar (obo), bestuursambtenaar (bo), districtssecretaris (ds) en adjunct districtssecretaris (ads).

Tijdens een felicitatieboodschap benadrukte Brunswijk het belang van een nauwgezette vervulling van hun taken en spoorde hij de bestuursambtenaren aan om voortdurend te blijven leren en zich te ontwikkelen. Districtscommissaris (dc) van Marowijne-Zuidwest, Olivia Dominie, sprak vol trots de nieuw beëdigde bestuursambtenaren toe en benadrukte het belang van samenwerking voor het welzijn van Marowijne.

Mavrick Boejoekoe, directeur van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), voegde eraan toe dat kwaliteit de prioriteit moet zijn en adviseerde de bestuursambtenaren om de tijd te nemen om hun taken goed uit te voeren. Ook collega dc Clyde Hunswijk van Marowijne-Noordoost was aanwezig om dit bijzondere moment bij te wonen.

De beëdiging werd afgerond met het opspelden van epaulettes door Brunswijk, de ROS-directeur en beide dc’s, waarmee de bestuursambtenaren officieel in hun nieuwe functies werden bevestigd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk spoort beëdigde bestuursambtenaren aan tot uitmuntendheid en opleiding