maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Vp Brunswijk reikt grondpapieren uit aan ruim 70 Surinamers voor meer zekerheid

lees ook ...

Ronnie Brunswijk kreeg openbaring en gaat voor 100.000 stemm...

De ABOP voorzitter, Ronnie Brunswijk gaf tijdens een ressortvergadering van de partij te kennen dat hij gaat voor 100.000 stemmen bij de verkiezingen van 25 mei 2025. Een openbaring die hij heeft gekr...

Blijde gezichten vulden het Kabinet van de Vicepresident aan het begin van deze week, allemaal vanwege de overhandiging van bereidverklaringen aan een groep Surinamers. Op maandag 22 april heeft vp Ronnie Brunswijk persoonlijk de grondpapieren uitgereikt aan ruim 70 personen. Deze stap benadrukt het beleid van de regering om elke Surinamer tegemoet te komen met een stuk grond.

Vp Brunswijk benadrukte bij deze gelegenheid dat het bezit van een perceel de bestaanszekerheid van een persoon verhoogt. Hij erkent de dringende noodzaak hiervan en benadrukt dat de regering zich voortdurend inspant om haar belofte waar te maken. De ontvangers van de bereidverklaringen uitten hun dankbaarheid en blijdschap richting de vp.

De regeringsfunctionaris deed een oproep aan de begunstigden om alle zaken met betrekking tot het officiële afronden van het proces om over de gronden te beschikken, in orde te maken. Ze kregen hiervoor een termijn van zes maanden. De eerste bereidverklaring werd overhandigd aan Joël Baja, nauwelijks zes weken nadat de vp eerder op zijn kabinet grondpapieren had uitgereikt aan een groep leerkrachten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk reikt grondpapieren uit aan ruim 70 Surinamers voor meer zekerheid