maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
3
(2)

Vp Brunswijk reikt bereidverklaringen uit aan leerkrachten voor domeingrond

lees ook ...

Waarnemend President Brunswijk dreigt: 13 april a tafra e dr...

Mek den m’ma tak nanga den pkin want vanaf tamara wo trede  op hard! a tafra draai! Dit waren de dreigende woorden van waarnemend president Brunswijk in het hoogste College van Staat.   Waarsch...

Op maandag 11 maart 2024 ontvingen 100 leerkrachten die zich hadden geregistreerd voor domeingrond hun bereidverklaring. De eerste 44 documenten werden uitgereikt door vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, bijgestaan door assembleelid Genevièvre Jordan. De leerkrachten, vol enthousiasme, uitten hun dankbaarheid aan de vp door middel van zang en boden hem het boek “Het Grote Conflict” aan, waarbij ze hem vroegen het goed door te nemen.

Brunswijk moedigde de leerkrachten die nog niet geregistreerd waren voor een stuk perceel aan om dit alsnog te doen. Hij lichtte ook de stappen toe die nodig zijn om het proces van het verkrijgen van gronden af te ronden.

Hij benadrukte dat het waarborgen van zekerheid voor Surinamers nu en in de toekomst een belangrijk doel blijft van de regering-Santokhi, en dat het verstrekken van grond aan landgenoten een van de manieren is waarop dit wordt nagestreefd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk reikt bereidverklaringen uit aan leerkrachten voor domeingrond