zaterdag 23 september 2023
27.2 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(2)

Vp Brunswijk pleit voor eigen domeingrond en volledige inzet voor ontwikkeling

lees ook ...

COVAB arranges a four-day training course for medical profes...

The Canada Fund for Local Initiatives (CFLI) and the Elsje Finck-Sanichar College (COVAB) have partnered to improve the health system, particularly to better address violence against women. In this co...

Op zondag 23 juli 2023 werden tweehonderd grondbeschikkingen uitgereikt aan burgers van Albina, waarmee de voortdurende ontwikkeling van het district Marowijne wordt bevorderd. Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk sprak zijn waardering uit voor parlementslid Genevievre Jordan vanwege het vlotte verloop van de uitreiking. Eerder waren er al duizend grondbeschikkingen uitgereikt.

Brunswijk benadrukte het belang van het bezitten van eigen domeingrond als een recht van elke burger en als basis voor bestaanszekerheid. De binnenlandbewoners blijven zich inzetten voor het verkrijgen van hun grondenrechten. Hij was verheugd over enkele prestaties op het gebied van ontwikkelingsvraagstukken, zoals het voorzien van elektriciteit in de dorpen en het openen van een middelbare school voor de districtskinderen.

Hij benadrukte dat hij zich voor 100% inzet voor de ontwikkeling van heel Suriname. Daarnaast kondigde Brunswijk aan dat hij zich persoonlijk zal inzetten voor armoedebestrijding. Hij is van mening dat zwakke huishoudens, inclusief die in Marowijne, recht hebben op een kleine maandelijkse tegemoetkoming.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk pleit voor eigen domeingrond en volledige inzet voor ontwikkeling