zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
5
(1)

Vp Brunswijk ontvangt boek over leiderschap en doorbraak van voorganger Hestick

lees ook ...

President Santokhi presenteert in New York investeringsmogel...

Als eregast in New York presenteerde het staatshoofd op 17 september 2023 aan een groot gezelschap buitenlandse investeerders, investerings mogelijkheden in Suriname, en benadrukte dat Suriname open s...

Voorganger Marlon Hestick van de Vreed en Hoop Wesleyan Church in Guyana heeft het eerste exemplaar van zijn nieuw boekwerk “The Opportunity Lifestyle Principles for Maximizing Your Breakthrough for God” overhandigd aan Vicepresident Ronnie Brunswijk. Tijdens de overhandiging op woensdag 2 augustus 2023 benadrukte Hestick de belangrijke positie van de vp in het leiderschap van Suriname, met speciale aandacht voor sociaal achtergestelde groepen.

In het boek wordt op pagina 50 een persoonlijke ervaring van Hestick beschreven, die plaatsvond in Groningen te Saramacca. Het boek dient als waardevol instrument voor gezond leiderschap. Brunswijk reageerde dankbaar en beloofde de inhoud ter harte te nemen, geleid door spirituele overwegingen. Hij aanvaardde tevens de boodschap dat zijn rol na de verkiezingen van 2025 door God verder zal worden vervuld.

De overhandiging werd bijgewoond door pastor Jeromin Pollard uit Guyana, samen met het pastorsteam dat wekelijks met de vp bidt, waarbij ze gezamenlijk baden voor de vooruitgang van Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk ontvangt boek over leiderschap en doorbraak van voorganger Hestick