zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Vp Brunswijk ontmoet bewoners van Flora in meet the people actie

lees ook ...

Gratis hulp bij belastingaangifte gedurende april

Gedurende de maand april worden belastingplichtigen kosteloos geholpen bij het invullen van hun aangiftebiljetten voor inkomsten- en vermogensbelasting. Dit initiatief staat bekend als de Self Assesse...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zet zich in het kader van een “Meet the People”-actie in om rechtstreeks contact te leggen met alle lagen van de bevolking. Zijn doel is om dagelijks door het hele land te reizen en de aspiraties van het volk te horen.

Brunswijk bracht onlangs een bezoek aan de wijk Flora in Paramaribo. Daar sprak hij met de inwoners en luisterde naar hun zorgen en behoeften. De gemeenschap van Flora waardeert zijn betrokkenheid en de mogelijkheid om hun problemen rechtstreeks met hem te bespreken. Ze zien de vp als een waardevolle hulpbron, omdat hij direct oplossingen kan aandragen voor bepaalde problemen.

Tijdens de ontmoeting in Flora werd onder andere gesproken over de uitdagingen waarmee sociaal zwakkeren te maken hebben. Een voorgesteld oplossingsmodel omvat het registreren van behoeftigen, zodat ze begeleidt kunnen worden om in aanmerking te komen voor voorzieningen van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Daarnaast beloofde vp Brunswijk dat ook het langdurige huisvestingsprobleem in Flora aangepakt zal worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk ontmoet bewoners van Flora in meet the people actie