vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
3
(3)

Vp Brunswijk lost belofte in: seniorenburger ontvangt nieuwe woning na brand

lees ook ...

Medische Zending start psychische begeleiding voor nabestaan...

De nabestaanden van de Matawairamp in het district Brokopondo verkeren in een toestand van verwardheid en slapeloosheid, aldus minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, gisteren voor aanvang van de...

Vera Wee Wee, een seniorenburger uit het dorp Makambi in het district Brokopondo, werd onlangs eindelijk herenigd met haar nieuwe woning. Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft hiermee zijn toezegging waargemaakt.

In 2021 werd de woning van Wee Wee verwoest door een brand. Ze wendde zich destijds tot de vp om hulp. Brunswijk nam deze noodkreet uiterst serieus en heeft er nu voor gezorgd dat Wee Wee weer een dak boven haar hoofd heeft.

Bij de overhandiging van de sleutels benadrukte de vp dat hij altijd bereid is om mensen in nood te helpen, vooropgesteld dat de situatie dit toelaat. Hij uitte zijn dankbaarheid jegens God dat hij dit met alle liefde heeft kunnen realiseren.

Brunswijk wenste de nieuwe bewoonster vrede en harmonie toe in haar nieuwe huis. Met een glimlach op haar gezicht betrad Wee Wee dankbaar haar nieuwe onderkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk lost belofte in: seniorenburger ontvangt nieuwe woning na brand