maandag 28 november 2022
23.6 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
5
(1)

VP Brunswijk krijgt sierbal ivm kick-off WK Voetbal

lees ook ...

Opleiding assistent-verpleeghulp bij SAO

De Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) heeft gepland om op 28 november met de training Assistent-Verpleeghulp te beginnen. SAO-directeur Joyce Lapar, zegt dat deze training niet nieuw i...

Na President Chandrikapersad Santokhi was het de beurt aan Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk om de kick-off van de Uitzendingen voor het Wereld kampioenschap (WK) 2022 mee te maken.

De kick-off voor het verslaan van het WK via de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) geschiedde middels overhandiging van sportcadeau’s aan de staatsmannen. VP Brunswijk kreeg op woensdag 19 oktober 2022 een sierbal en een bedrukte trui uit handen van de voorzitter van de Raad van Toezicht bij de STVS, Kenrich Cairo en de STVS-directeur, Raoul Abisoina.

De officiële start voor het WK-nieuws op de beeldbuis zal plaatsvinden op 20 november 2022, vanuit een speciaal opgezet WK-dorp in Hotel Torarica. Het Wereldkampioenschap Voetbal dat wordt gehouden in Quatar, gaat van start op 20 november en duurt tot en met 18 december.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP Brunswijk krijgt sierbal ivm kick-off WK Voetbal