maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
5
(1)

VP Brunswijk heeft hoop voor de toekomst

lees ook ...

Japanse grant voor NVB en Wi Uma Fu Sranan

De Nationale Vrouwenbeweging(NVB) heeft zestigduizend US dollar aan grant ontvangen voor hun projecten. Met dit geld hoopt de organisatie hun opvang en trainingsfaciliteit te renoveren in het district...

Ronnie Brunswijk, Vicepresident van de Republiek Suriname maakt via sociale media het volgende bekend aan de bevolking. Hij zegt dat de regering er is om het volk te helpen. Dus moeten er zodanig geregeerd worden dat het volk het beter heeft.

Hij geeft aan dat er Euro 2.5 miljard schuld is overgenomen. Met wat de regering tot nu toe heeft gedaan zegt hij tevreden te zijn, maar weet dat de bevolking niet tevreden is. “Ala dey den sma e bari want alles wordt duurder.”

De VP zegt begrip te hebben voor de kritiek en dat de mensen geen geduld meer schijnen te hebben. We willen ook niet dat de mensen verhongeren. Ik begrijp dat het geduld van de mensen op raakt. Wi e syi taki a systeem no e waka leki fa a musu de.

Brunswijk geeft aan dat  ondanks alle tegenslagen waarmee de regering worstelt, waaronder de 123 buitenlandse leningen die afgelost moeten worden, hij goede hoop heeft op verbetering. Als IMF komt, Lazard slaagt en fresh capital wordt gerealiseerd gaan we verlichting brengen voor de mensen, beloofd hij

“We doen ons best en na een jaar zullen we evalueren om te zien hoe ver we zijn gekomen.” Aldus de VP

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP Brunswijk heeft hoop voor de toekomst