dinsdag 16 april 2024
29 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

VP Brunswijk geeft financiele steun aan burger met Hernia

lees ook ...

Surinamers bijna 5x armer sinds 2020 (deel 2)

De Surinamer is tot nu toe bijna vijf keer armer geworden, alles is 5x duurder geworden en gezinshoofden worden wanhopig. Vanuit de inflatiecijfers uitgerekend kom je op het percentage met hoeveel de ...

Joyce Promes heeft na langdurig last te hebben van de pijnlijke aandoening Hernia, hulp gevonden bij Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk in de vorm van financiën om haar medische kosten te dekken. 

Promes begaf zich op 10 mei 2023 voor hulp naar de VP die haar triest verhaal aanhoorde en haar direct te hulp schoot met een financiële geste van USD 700 om haar medische kosten te helpen dekken.

De zeer dankbare Promes gaf aan dat de financiële tegemoetkoming van de VP haar enorm zal helpen bij het voldoen van de medische kosten. Ze bedankte de VP hartelijk. Ook benadrukte Promes dat VP Brunswijk zich altijd bekommert om de gezondheid van zijn medemens. Dit noemde ze een goed voorbeeld van hoe de regering zich moet inzetten voor het welzijn van haar burgers.

Het behandelen van Hernia kan duur zijn en soms kan financiële hulp het verschil maken voor mensen die lijden aan deze aandoening.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP Brunswijk geeft financiele steun aan burger met Hernia