maandag 30 januari 2023
28.7 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
3
(4)

VP Brunswijk draait heen om grondroof Moengo

lees ook ...

Chinese handelsvereniging schenkt goederen aan Sociale Zaken...

In het kader van de viering van het Chinees nieuwjaar heeft de Zhe Jiang handelsvereniging op dinsdag 17 januari jongstleden goederen aan het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting geschonke...

Vicepresident Ronnie Brunswijk ging vandaag op een online platform deels in op de verhalen  die in de samenleving rondgaan over de vele en levensgrote lappen grond die hij zou hebben gekregen of beter gezegd toegeëigend in zijn geboorteplaats Moengo. Dit is wat hij schrijft:

Ik weet dat het volk antwoord verwacht m.b.t berichten al zou ik grote lappen grond hebben aangevraagd tijdens deze zittingsperiode. Niets is minder waar en het is jammer te moeten constateren dat men willens en wetens een verkeerde draai wilt geven hieraan.Er zijn grotere problemen in het land waarop wij als regering ons nu concentreren. Ik zal uit mijn verantwoordelijkheid de gemeenschap binnen afzienbare tijd zo omstandig mogelijk informeren m.b.t deze kwestie.

Tot zover de reactie van Vicepresident Brunswijk op het Moengo grondschandaal. Blijkbaar weet hij niet uit het hoofd wat er dan wel is gebeurd als hij de genoemde lappen grond niet heeft aangevraagd zoals hij hierboven zegt. Hij moet er blijkbaar nog eens goed over nadenken wat voor de gemeenschap acceptabel is dat hij hen kan vertellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

10 REACTIES

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP Brunswijk draait heen om grondroof Moengo