vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
5
(1)

Vp Brunswijk doneert US$ 2000 aan ziek kindje voor vertrek naar Colombia

lees ook ...

Nieuwe vergaderzaal De Nationale Assemblee binnen jaar gerea...

Volgens de bouwplanning zal de nieuwe vergaderzaal en bijbehorende ruimtes binnen een jaar verrijzen op het terrein aan de Grote Combeweg en de Henck Aaronstraat. Op donderdag 21 september 2023 werd h...

Dankzij de hulp van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk krijgt het kindje Jizrieël Brown de kans om naar Colombia te reizen voor broodnodige medische behandeling. Op maandag 21 augustus 2023 ontving vp Brunswijk Jizreël en haar moeder Rebekka Brown op zijn kantoor. Tijdens dit ontmoetingsmoment overhandigde hij een bedrag van US$ 2000 aan de moeder om de medische kosten te dekken.

Het kind lijdt aan de aandoening Cerebrale Parese, gekenmerkt door houdings- en bewegingsstoornissen als gevolg van hersenbeschadiging. Op 5 september 2023 zal Brown naar Colombia vertrekken, waar ze gedurende 6 weken behandeling zal ondergaan.

De ontmoeting tussen de vp en het kindje eindigde op een positieve noot toen Jizrieël haar schoolrapport aan vp Brunswijk toonde. Hij was zeer onder de indruk van de hoge cijfers die ze het afgelopen schooljaar had behaald. Hij wenste haar veel succes en een spoedig herstel toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk doneert US$ 2000 aan ziek kindje voor vertrek naar Colombia