dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(2)

Vp Brunswijk biedt financiële steun aan emotionele ‘Nani’ voor aanschaf medicijnen

lees ook ...

Onvrede bij Surinaamse servicestationhouders: Actie mogelijk...

Er heerst groeiende ontevredenheid onder de Surinaamse servicestation exploitanten. Sirodjenie Jankie, ondervoorzitter van de Surinaamse Service Station Exploitanten Bond (SSEB), heeft bevestigd dat e...

Grootmoeder Bholasingh, liefkozend bekend als ‘Nani’, werd diep geraakt toen vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk haar een helpende hand bood in de vorm van financiële steun. Op donderdag 10 augustus 2023 heeft de 75-jarige nani met medische attesten vp Brunswijk weten te overtuigen van haar behoefte aan een nieuwe insulinepen en andere essentiële medicijnen.

Helaas ontbraken haar de financiële middelen om deze benodigdheden aan te schaffen. In haar tijd van nood wendde ze zich tot de vp voor hulp. Gezien Brunswijk’s oprechte zorg voor de gezondheid van zijn medemens, aarzelde hij niet en zegde onmiddellijk financiële ondersteuning toe.

“Het geboden geld stelt ‘Nani’ in staat om niet alleen een insulinepen van betere kwaliteit te verkrijgen, maar ook andere noodzakelijke medicijnen,” verklaarde Humphrey Dundas, directeur van het Directoraat Volkscommunicatie (DVC) bij het kabinet van de Vicepresident.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

16 REACTIES

16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk biedt financiële steun aan emotionele 'Nani' voor aanschaf medicijnen