vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
5
(3)

Vp Brunswijk bezorgd om wegtrekken van kader

lees ook ...

Ramdin: We’re going to talk to Guyana about the Tigris...

Albert Ramdin, Minister of Foreign Affairs, International Commerce, and International Cooperation, claims that a border investigation has been started with relation to the Tigri area and that discussi...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk zegt dat de ontwikkelingen in het land zorgwekkend zijn. Hij benadrukte dat de regering hard bezig is om hierop een antwoord te kunnen geven. Brunswijk reageerde met deze uitspraak op de recente ontwikkelingen in de gezondheidssector, waarbij veel goed opgeleide gezondheidswerkers het land verlaten voor betere aanbiedingen in het buitenland.

Volgens de vp hebben de mensen die in het buitenland aangeboden krijgen vaak betere voorwaarden, waardoor het begrijpelijk is dat zij het land verlaten. Dit is echter wel een zorgwekkende situatie, omdat de mensen die blijven vaak wel liefde hebben voor het land. Er heeft al een onderhoud plaatsgevonden tussen president Chandrikapersad Santokhi en minister Amar Raadhin van Volksgezondheid, maar wat de uitkomst hiervan is, is nog niet duidelijk.

De vicepresident liet verder weten dat hij zich ook zorgen maakt over de algemene situatie in het land. De regering is echter vastberaden om aan de noden van het volk te voldoen en zal er alles aan doen om het land op de juiste koers te houden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk bezorgd om wegtrekken van kader