zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(1)

Vp Brunswijk belooft actie voor onbetaalde bushouders van NVB

lees ook ...

Kinderen bidden tijdens Gebedsdag

Honderden kinderen hebben deelgenomen aan de 11e Nationale Gebedsdag voor Kinderen, in gemeente Gods Rainville. Stichting Weid Mijn Lammeren organiseert al vanaf 2012 deze dag tussen Pasen en Pinkster...

Bushouders van het Nationaal Vervoersbedrijf (NVB) hebben de hulp ingeroepen van vicepresident Ronnie Brunswijk nadat zij sinds oktober 2023 geen betaling hebben ontvangen. Gedurende deze periode hebben zij zelf de kosten voor brandstof voor de bussen moeten dragen. De vicepresident verzekerde hen dat het probleem hoog op de agenda stond voor de RvM-vergadering van woensdag.

In het bijzijn van minister Uraiqit Ramsaran van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) werden de bushouders gerustgesteld door de vicepresident. Er werd benadrukt dat de vergoeding die zij ontvangen achterhaald is, vooral gezien de recente verhoging van bustarieven op verschillende routes vanaf februari 2024.

Op het Kabinet van de Vicepresident probeerden de bushouders ook de minister van Financiën & Planning, Stanley Raghoebarsing, te spreken. Echter, hij ontweek de bushouders en heeft al enkele weken de media vermeden.

Enkele bushouders benadrukten dat het onacceptabel is dat ze al maandenlang geen betaling hebben ontvangen. Ze benadrukten ook de financiële druk die dit op hun gezinnen legt en hun onvermogen om verder voor te schieten.

Desondanks is er ook hoop onder de bushouders, met een van hen die vertrouwen uitspreekt in de beloftes van de vicepresident. Hij gelooft sterk dat er vandaag actie zal worden ondernomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVp Brunswijk belooft actie voor onbetaalde bushouders van NVB