dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
5
(1)

VP betaalt medische behandeling ernstig ziek kind

lees ook ...

Lions Clubs en partners werken aan zicht verbetering in Visi...

Lion Clubs en partners hebben gratis professionele oogmeting aangeboden op verschillende plaatsen in ons land. Minderdraagkrachtigen hebben goed gebruik gemaakt van deze gelegenheid. Driekwart van de ...

Het gezin Mayland heeft een ernstig zieke 10 jarige zoon Orginhio die  voor medische behandeling met spoed naar Colombia moet voor medische behandeling. Het gezin is niet in staat de kosten voor deze reis volledig te dekken.  De vader van Orginhio, Orveo Mayland,  naderde Vice-President(VP) Ronnie Brunswijk met een verzoek voor financiële steun. De VP die erom bekend staat zich in te zetten voor soortgelijke sociale gevallen honoreerde het verzoek van de vader. Vader Mayland mocht 1500 Amerikaanse dollars in ontvangst nemen voor de bekostiging van de medische behandeling van zijn zoon.

De heer Mayland is zeer tevreden met de donatie. Hij zegt reeds geruime tijd bezig te zijn met de medische behandeling van zijn zoon. Na vele operaties te hebben ondergaan hier te lande, is er met het vertrek naar Columbia, hoop op beterschap voor zijn zoon. Orginhio zal onder begeleiding met een air ambulance via Venezuela naar Columbia reizen. De kosten voor dit type vluchten zijn vrij hoog. De vader heeft nog niet alle financiële middelen binnen maar heeft alle hoop dat het goed komt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVP betaalt medische behandeling ernstig ziek kind