vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

VOSOV neemt ook deel aan voorgesprekken nationale dialoog

lees ook ...

Surichange niet betrokken bij malversaties

De Surichange Bank heeft bekendgemaakt, dat de bank op geen enkel manier betrokken is bij onregelmatigheden. Ze zijn absoluut niet betrokken bij een onderzoek van Nederlandse autoriteiten. Er blijken ...

Het bestuur van de Coöperatieve Vereniging voor de Ontwikkeling van het Surinaams Openbaar Vervoer (VOSOV) heeft ook deelgenomen aan de voorgesprekken tot nationale dialoog op zaterdag 11 maart jongstleden. 

De aandachtspunten van de sector werden gedeeld met president Santokhi. Het bestuur vroeg aandacht voor de processen bij de aanvraag, verlenging en overdracht van vergunningen en het gereed hebben van vervangingsdocumenten. De VOSOV vindt dat het proces rond deze zaken te lang duurt. Openbaar vervoer speelt een belangrijke rol in de mobiliteit van de samenleving.

Ook voor de tarieven werd aandacht gevraagd. President Santokhi erkende het belang van het openbaar vervoer voor het land. Hij wees op de ontwikkelingen binnen deze sector in de wereld en is ook van mening dat Suriname voor een innovatieve aanpak moet gaan. De gesprekken hierover worden in de komende tijd vervolgd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVOSOV neemt ook deel aan voorgesprekken nationale dialoog