vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
1
(1)

Voorzitter VMS niet helemaal tevreden over minister Ramadhin

lees ook ...

Families eisen gerechtigheid; begrafenis doogeschoten mannen...

De Stichting Kollectief Suriname (IKSUR) en de families van de doodgeschoten heren Martinus Wolfjager en Ivanildo Dijksteel hebben tijdens een persconferentie de regering opgeroepen tot een grondig on...

De voorzitter van de Vereniging van Medici in Suriname maakt zich zorgen over de gezondheidszorg. Desgevraagd zegt Mukesh Simboedathpanday dat het aanwenden van  middelen voor de gezondheidszorg “op een heel voorzichtige” wijze moet geschieden. De voorzitter zegt dat Suriname een  “heel fragiele gezondheidssituatie” heeft op dit moment.

Hij gaf  antwoord op de vraag wat zijn mening is  over de prestatie van minister Amar Ramadhin. Het bleek dat hij ten aanzien van de covid-19 management van mening is dat de minister van Volksgezondheid “goed werk verricht.”  De voorzitter zegt ook dat de geneeskunde dynamisch is. Hij vindt dat er nog veel is, dat gedaan moet worden. “We zijn geen vreemde in Jeruzalem om dat te zeggen”  volgens Simboedathpanday.

Hij haalt aan dat er een grote achterstand is in investeringen in ziekenhuisapparatuur, en het onderhoud daarvan. De voorzitter zegt dat de minister  over het algemeen “on the right track” is. “Ik heb hem nog niet zien afwijken van de baan. Met een goede communicatie denk ik wel dat het tot een goed eind moet komen” aldus de voorzitter.

De Vereniging van Medici in Suriname, waarvan Simboedathpanday voorzitter is telt ruim vierhonderd leden. Het zijn specialisten en particuliere huisartsen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoorzitter VMS niet helemaal tevreden over minister Ramadhin