dinsdag 23 april 2024
29 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(2)

Voorzitter seniorenvereniging Suriname overleden

lees ook ...

Werknemers Hakrinbank sluiten loonovereenkomst 2024

Tijdens een Algemene Leden Vergadering van de Hakrinbank Werknemers Organisatie (HWO) is er een principeovereenkomst, bereikt door het bestuur op 3 april jongstleden, goedgekeurd door de leden. De loo...

Het nieuws van het overlijden van Renate Wouden-Bhugwandass heeft velen geschokt. Als voorzitter van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) heeft ze jarenlang gestreden voor een waardevast pensioen voor gepensioneerden die hun krachten hebben gegeven voor het land.

Wouden-Bhugwandass is sinds 2014 voorzitter van de BBGO geweest en heeft op diverse fora steeds aangegeven, dat gepensioneerden hun hoofd niet boven water kunnen houden. Een deel van haar leden moet het slechts doen met SRD 1.250 AOV-uitkering per maand, terwijl een ander deel een klein bedrag aan pensioen erbij heeft.

Haar inzet en betrokkenheid bij het behartigen van de belangen van haar leden was bewonderenswaardig. Zelfs afgelopen week was ze nog bezig met haar werkzaamheden, wat het nieuws van haar overlijden des te schokkender maakt.

De BBGO zal Wouden-Bhugwandass missen als voorzitter en toegewijd lid. Maar haar nalatenschap zal voortleven als een roepende stem in de woestijn, die opkwam voor de rechten van de gepensioneerden en hun belangen behartigde.

Wouden-Bhugwandass is 72 jaar geworden. Haar overlijden is een groot verlies voor de BBGO en voor alle gepensioneerden die ze heeft vertegenwoordigd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoorzitter seniorenvereniging Suriname overleden