vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Voorzitter DNA ontvangt petitie ivm SRD 1800 financiele bijstand

lees ook ...

OW presenteert ambitieus plan voor vernieuwing en verfraaiin...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft een ambitieus plan gepresenteerd voor de vernieuwing en verfraaiing van de historische Waterkant in Paramaribo, waarbij kunst en cultuur een centrale rol ...

Seniorenburgers onder leiding van Judith Tilborg hebben een petitie overhandigd aan de voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc. LL.B. In de petitie geven ze aan dat de financiële bijstand niet meer toereikend is om mee te leven.

De financiële bijstand van SRD 1800 die dit jaar door de regering was toegezegd ten behoeve van brandstof, levensmiddelen en nutsvoorzieningen is nog niet uitgekeerd. De seniorenburgers geven aan dat zij een menswaardige behandeling behoren te krijgen.De brief is ook gestuurd naar de president en de fractieleiders in het parlement.

De parlementsvoorzitter hield de petitionarissen voor te zullen natrekken wat de stand van zaken is. “We gaan nu meer kracht zetten om ervoor te zorgen, dat wat beloofd is wordt nagekomen. Hij zal een beroep op de regering doen dat de seniorenburgers en de mensen met een beperking de nodige voorkeursbehandeling krijgen.”

De petitie is te vinden op:

https://dna.sr/media/378133/23_623__Seniorenburgers__Aanb._petitie_mbt_reeds_lang_achterhaalde_beloofde_SRD_1800.pdf

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoorzitter DNA ontvangt petitie ivm SRD 1800 financiele bijstand