woensdag 21 februari 2024
24 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Voorzitter Bee geeft verklaring afkondiging nationale rouwdagen

lees ook ...

TotalEnergies overweegt uitstel van eerste olie-ontwikkeling...

Tijdens een recente winstconferentie over het vierde kwartaal van 2023, heeft de Chief Executive Officer van TotalEnergies, Patrick Pouyanne, aangegeven dat het uitstellen van de eerste olie-ontwikkel...

Het behoeft geen nadere uitleg, dat het geacht college waar ik leiding aan geef, meeleeft met allen die nu gebukt gaan onder de gevolgen van de ramp, die zich in het Matawai gebied heeft voltrokken. Namens De Nationale Assemblée (DNA) betuig ik mijn oprechte medeleven aan alle nabestaanden van de getroffenen.

In navolging op de verklaring van het staatshoofd om donderdag 23 en vrijdag 24 november twee (2) dagen van nationale rouw af te kondigen, deel ik u als parlementsvoorzitter mede, dat DNA de uitgeschreven Openbare Vergadering van donderdag 23 november, met als agendapunt de Algemene Politieke Beschouwingen, verdaagd naar een nader te bepalen datum.

Als eerste onder de gelijken spreek ik de hoop uit, dat we door deze collectief gedragen wanhoop nader tot elkaar zullen komen en elke vorm van verwerpende onderscheiding in de kiem wordt gesmoord.

 

De voorzitter van de Nationale Assemblée,

Marinus Bee

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoorzitter Bee geeft verklaring afkondiging nationale rouwdagen