dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Voorzitter Assemblee bezoekt huize Emma

lees ook ...

Project dataverzameling onderwijsgegevens

Minister Marie Levens van  Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft op woensdag 30 november jongstleden een project gelanceerd in het CeNaSu gebouw, ter verbetering van het 'Education Managemen...

De voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc LL.B, heeft op donderdag 09 december 2021 een bezoek gebracht aan de bewoners van Huize Emma. Tijdens het bezoek zijn de bewoners in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen en hun problemen voor te leggen aan de voorzitter.

De bewoners hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt en hebben het verzoek gedaan om mogelijkheden te bekijken zodat zij veel minder kunnen betalen voor water en stroom. Daarnaast hebben de bewoners ook gevraagd te ondersteunen met de renovatie van het gebouw.

De parlementsvoorzitter hield de bewoners voor dat hij niet in de uitvoering zit, maar dat hij ervoor zal zorgen dat de noden kenbaar worden gemaakt aan de regering. Verder zal hij  nagaan waar sponsoren bereid  kunnen worden gevonden om te ondersteunen.

Ter afsluiting van het bezoek heeft voorzitter Bee de bewoners een cheque, mond- en neuskapjes en handsanitizers overhandigd. Verder krijgen de bewoners in verband met hun kerstviering ook ondersteuning van de voorzitter.

De directeur en haar echtgenoot, majoor Marsha en Winston Samedi van het Leger des Heils, hebben namens de bewoners de voorzitter bedankt voor zijn komst en donatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoorzitter Assemblee bezoekt huize Emma