vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Voortzetting begrotingsbehandeling 2023

lees ook ...

Inbraak bij onderneemster: grote geldsom en sieraden gestole...

Onderneemster B.G. (63) heeft bij politiebureau Uitvlugt aangifte gedaan van een inbraak in haar woning waarbij SRD 250.000 en sieraden zijn gestolen. De inbraak vond woensdag plaats terwijl het ec...

Tijdens de voortzetting van de eerste ronde voor het parlement, bij de Begrotingsbehandeling voor 2023 op dinsdag 14 februari 2023, voerden enkele parlementariers het woord. Leden in en buiten de commissie werden in de gelegenheid gesteld om vragen en knelpunten onder de aandacht van de regering te brengen.

De volgende leden kwamen aan het woord: Mohammed Moab- Ali MpH, Wilsientje van Emden, Iona Edwards, Drs. Roy Mohan, Tashana Losche, Niesha Jhakry LL.B, Mr. Patrick Kensenhuis, Fogatie Aserie, Ivanieldo Plein, Ir. Stephen Tsang,Melvin Bouva MPA LL., Cedric van Samson, Ir. Ashwin Adhin, Mahinderkoemar Jogi, Mr. Ebu Jones LL.B, Miquella Soemar- Huur BSc., Edgar Sampie, Sidik Moertabat, Ronny Aloema, Drs. Asiskumar Gajadien, Evert Karto, Kishan Ramsukul, Mr. Edward Belfort.

Na de afsluiting van de eerste ronde voor het parlement, werd de eerste ronde voor de regering geopend. De vergadering wordt op donderdag 16 februari 2023, om 10.00 ’s morgens voortgezet. De voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA), Marinus Bee MSc LL.B gaf aan dat de regering in deze vergadering de gelegenheid krijgt om aan het woord te komen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoortzetting begrotingsbehandeling 2023