maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
0
(0)

Voortvluchtige oplichter aangehouden te Brownsweg

lees ook ...

The exchange rate approaches the mythical SRD 35 to US$ leve...

On Friday, the exchange rate for the US dollar, as reported by the Central Bank of Suriname (CBvS), surpassed the enchanted threshold of SRD 35. A rate of SRD 37 for the US dollar is already used by a...

De 26-jarige voortvluchtige verdachte Elvon I van wie opsporing en aanhouding ter voorgeleiding was gelast door de Procureur-generaal is op woensdag 14 september na intensief rechercheren door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) te Brownsweg in het district Brokopondo aangehouden.

Elvon wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting, verduistering, valsheid in geschrifte en overtreding van de vuurwapen wet. Hierna is de verdachte overgedragen aan de politie van het bureau Jarikaba die belast is met het onderzoek. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Elvon door de politie in verzekering gesteld.

De politie doet een beroep op de gemeenschap om geen onderdak te verschaffen aan criminelen, aangezien dit een strafbare feit oplevert. De politie zegt niet te schromen op te treden tegen hen die zich toch hieraan schuldig maken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoortvluchtige oplichter aangehouden te Brownsweg