zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
0
(0)

Voortvluchtige oplichter aangehouden te Brownsweg

lees ook ...

President Santokhi leidt Surinaamse delegatie naar COP28 in ...

Een delegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi zal van 30 november tot en met 1 december deelnemen aan de 28ste Klimaatconferentie van de Verenigde Naties (COP28) in Dubai, Verenig...

De 26-jarige voortvluchtige verdachte Elvon I van wie opsporing en aanhouding ter voorgeleiding was gelast door de Procureur-generaal is op woensdag 14 september na intensief rechercheren door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) te Brownsweg in het district Brokopondo aangehouden.

Elvon wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting, verduistering, valsheid in geschrifte en overtreding van de vuurwapen wet. Hierna is de verdachte overgedragen aan de politie van het bureau Jarikaba die belast is met het onderzoek. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Elvon door de politie in verzekering gesteld.

De politie doet een beroep op de gemeenschap om geen onderdak te verschaffen aan criminelen, aangezien dit een strafbare feit oplevert. De politie zegt niet te schromen op te treden tegen hen die zich toch hieraan schuldig maken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoortvluchtige oplichter aangehouden te Brownsweg