dinsdag 6 december 2022
29.2 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
5
(1)

Voortgangsrapporten door leerkrachten aangepast

lees ook ...

Santokhi laat kinderen met beperking verwennen

Voor 150 kinderen met een beperking was het zaterdag een leuke dag. Zij zijn in verband met de herdenking de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking door president Chandrikapersad Santokhi ve...

Het Ministerie van Onderwijs  heeft voortgangsrapporten en schriften ter beschikking gesteld aan de scholen om de vorderingen van de leerlingen vast te leggen. Enkele leerkrachten die dachten iets te missen, hebben dit bijgevoegd en gedeeld met collega’s. Hieronder de reactie van het ministerie.

Beste collega’s en ouders,
Er blijken zeer hardwerkende en creatieve leerkrachten te zijn die het voortgangsschrift en voortgangsrapport hebben nagemaakt en aangepast naar eigen inzichten. Op zich niet verkeerd, omdat leerkrachten wel de ruimte hebben om meer te beschrijven als er meer gedaan is. Wat wel voor verwarring zorgt is dat de aangepaste documenten worden gedeeld met collega’s van andere scholen.

Vanuit de training ‘Werken met Rubrics’ zijn er formaten besproken en voor dit schooljaar vragen wij dat de leerkrachten zich zoveel als mogelijk daaraan houden. Vanuit het ministerie worden ALLE leerkrachten voorzien van het voortgangsschrift en ten behoeve van ALLE leerlingen krijgt de school het voortgangsrapport. De formaten zijn gedeeld op de website van het MinOWC.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoortgangsrapporten door leerkrachten aangepast