zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
5
(1)

Voormalig parlementariër Diana Pokie sluit zich aan bij NPS

lees ook ...

Firstlady Mellisa neemt deel aan tweede editie SCLAN

In New York, is momenteel de tweede editie van de driedaagse leiderschapstraining gaande, waar firstlady Melissa Santokhi- Seenacherry zal deelnemen als voorzitter van de Spouses of CARICOM leaders Ac...

Tijdens een feestvergadering in Grun Dyari heeft voormalig parlementariër en minister Diana Pokie zich vandaag officieel aangesloten bij de Nationale Partij Suriname (NPS). Pokie sprak vol trots over haar besluit om zich bij de NPS te voegen en benadrukte dat zij dit weloverwogen heeft gedaan, ondanks andere aanbiedingen na haar vertrek bij de ABOP.

Pokie heeft in het verleden zitting gehad in het parlement namens de BEP en de ABOP. Ze benadrukte haar motivatie om de politiek in te gaan als een roeping om bij te dragen aan de ontwikkeling van het land. Pokie benadrukte ook het belang van integriteit en het vermijden van misbruik van macht.

“Ik heb geen mensen gemobiliseerd om hier te komen, want ik wil niet dat rancune toegepast moet worden op ze. Als ze hier zijn, worden mogelijk hun grondpapieren niet getekend, of krijgen ze geen auto of geld”, aldus Pokie.

De NPS herdenkt op 29 september haar 77-jarig bestaan. Traditiegetrouw vond zaterdagmiddag tegen 16:00 uur de kranslegging plaats bij het beeld van oud-voorzitter Johan Adolf Pengel op het Onafhankelijkheidsplein.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoormalig parlementariër Diana Pokie sluit zich aan bij NPS