vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
5
(1)

Voormalig NDP-parlementariër beroofd en mishandeld

lees ook ...

NIMOS bezoekt DC Nickerie

Gisterenmiddag brachten vertegenwoordigers van het Nationaal Instituut voor Milieu en Ontwikkeling in Suriname (NIMOS), belast met de 'Verbetering van Milieu Beheer in de Mijnbouw Secor van Suriname(E...

De Surinaamse gemeenschap heeft geschokt gereageerd op de beroving van ex-parlementariër Misiekaba en zijn gezin in hun huis. Drie gemaskerde mannen hebben niet geschroomd om in te breken, in de vroege uren van 3 september, terwijl het gezin in diepe rust was. De criminelen waren gewapend met vuurwapens.

Deze boeven wisten ondanks het diefijzer, een raam te forceren, de woning binnen te dringen. Misiekaba zelf, werd mishandeld door de inbrekers en liep daardoor snijwonden op. De buit bestond uit vijf halskettingen, twee paar oorbellen, drie armbanden, en twee ringen, die allemaal van goud zijn. Ook SRD.5000,-, 500 euro en US$. 90.- in contanten werd meegenomen.

Over de manier van aankomst en vertrek van de criminelen, die dit brute overval hebben gepleegd, tast men nog in het donker. De politie is belast met het onderzoek, terwijl de gemeenschap dit in alle toonaarden afkeurt, en roept om gerechtigheid.

Bron: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoormalig NDP-parlementariër beroofd en mishandeld