maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Update: kiezerslijsten online ter inzage: Controleer uw gegevens voor 23 februari

lees ook ...

Noodtoestand in Wageningen door aanhoudende bosbranden

In de afgelopen weken wordt Wageningen geplaagd door aanhoudende bosbranden, wat heeft geleid tot een verslechterende situatie in de regio. De inwoners klagen over een scala aan gezondheidsprobleme...

Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) biedt van 22 januari tot en met 23 februari 2024 de voorlopige kiezerslijsten online ter inzage aan. Personen die al de kiesgerechtigde leeftijd van 18 jaar en ouder hebben bereikt, en zij die dat doen vóór 25 mei 2025, kunnen gedurende deze periode hun gegevens controleren via de TIL-applicatie op de verkiezingswebsite www.verkiezingen.sr.

Om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens moeten burgers hun ID-nummer, familienaam en geboortedatum invoeren. Het resultaat wordt direct getoond na het invoeren van deze gegevens. Als de burger aangeeft dat de persoonsgegevens correct zijn, ontvangt hij een bedankbericht voor het gebruik van de applicatie.

Indien de verkregen informatie onjuist is, kunnen burgers in een Whatsapp-bericht aangeven welke informatie incorrect is, vergezeld van een duidelijke foto van het identiteitsbewijs en de juiste informatie. Het Centraal Bureau voor Burgerzaken zal vervolgens contact opnemen met de burger voor verdere afhandeling.

Voor vragen of verdere informatie met betrekking tot het gebruik van de applicatie kunnen burgers contact opnemen met de Communicatie-Unit van het Centraal Bureau voor Burgerzaken op het telefoonnummer 494411.

De lijsten zijn nu offline gehaald.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUpdate: kiezerslijsten online ter inzage: Controleer uw gegevens voor 23 februari