Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Voorlopig geen uitzendingen ‘8-er ‘t Nieuws’

Geplaatst

op

door

Het STVS-actualiteitenprogramma ‘8-er ‘t Nieuws’ wordt voorlopig van de buis gehaald. Dit als gevolg van het incident waarbij het programma vorige week donderdag tijdens de uitzending werd gestopt, op het moment dat Vakbondsleider Wilgo Valies te woord was aangaande de huidige situatie rond de herwaardering van de leerkrachten.

Ondanks een verklaring van Shurley Lackin over de gang van zaken, en de rede waarom de uitzending werd afgebroken, was er veel kritiek vanuit de gemeenschap. Lackin heeft daarom besloten om het programma voorlopig te stop te zetten om zaken te evalueren.

“In navolging van het noodzakelijk staken van het programma 8-er ‘t Nieuws van donderdag 16 februari, heeft mevrouw Shurly Lackin, hoofdredacteur tevens eindverantwoordelijke, besloten het programma ingaande vandaag, aan een nadere beschouwing te onderwerpen. Intern vindt er een complete evaluatie plaats van 8-er ‘t Nieuws, zowel wat betreft de organisatorische kant van het programma alsook inhoudelijk”, meldt de STVS woensdag in een bericht.

Het is de bedoeling om komende maand weer te beginnen met het actualiteitenprogramma.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Web

Volgens mij heet dat censuur.Advertentie

Suriname

Video Report: Korps Suriname verkeersvrijwilligers

Geplaatst

op

door
Korps Politie Suriname
Lees verder

Suriname

Negen dames gaan voor titel Sa Ndyuka Uma contest 2019

Geplaatst

op

door
San Djuka Uma Contest 2019

Op 26 juli 2019 wordt het Sa Ndyuka Uma 2019 contest gehouden in de Anthony Nesty Sporthal in Suriname.

Het laatste Sa Ndyuka Uma contest werd in 2007 gehouden. De organisatie ligt in handen van de Stichting Sa Ndyuka Uma. Met dit initiatief beoogt de stichting de culturele en maatschappelijke bewustwording onder Surinaamse jonge vrouwen in het algemeen en Marron jonge vrouwen in het bijzonder te vergroten.

Dames diemeedingen naar de titel Sa Ndyuka Uma:
1)Dinge Romaica
2)Misdjan Zuwena
3)Bow Kedischa
4)Engelhart Marcella
5)Misiedjan Sudeska
6)Goddet Odile
7)Kodjo Rachel
8)Djanie Livinia
9)Toto Vhy-Shelt

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X