dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Voorlichtingsfilm over omgaan met geld

lees ook ...

Ongeordende situatie Bazo/BZV-kaarten weggewerkt

De ongeordende situatie met betrekking tot het verstrekken van de Bazo/BZV-kaarten is met de instelling van de presidentiële Commissie voor Bazo/BZV in juni 2022 weggewerkt. Burgers die toen in een si...

Er is nu een voorlichtingsfilm over het omgaan met geld. Stichting Father and Mother Figure heeft deze film uitgebracht om iedereen die het wil te leren omgaan met geld. Onderwerpen als sparen, beleggen en het omgaan met onroerend goed komen aan de orde in deze film.

Henk Redmond de voorzitter van deze stichting zegt dat zeven deskundigen samenwerken aan het presenteren van dit  onderwerp.  Het advies is  jong te beginnen, om te voorkomen dat er brokken worden gemaakt op latere leeftijd. Jongeren van 8 – 18 jaar worden begeleid, maar ook ouderen. Gezinnen komen ook aan de orde in dit programma. Tijdens de covid-19 pandemie is men doorgegaan met Zoom of WhatssApp.

Stichting FMF gebruikt de één op één  coaching methode en het resultaat is 80% succes. Mirjam Venema-Marte de ondervoorzitter zegt dat  de organisatie overall een interne tevredenheidsscore rapportcijfer krijgt van acht. Dit programma is ook aan te bevelen voor startende ondernemers. Op 2 maart  start de tweede lichting op de Ondernemersschool.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoorlichtingsfilm over omgaan met geld