zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Voorbereidingen voor jogging track in Tuinstad Lelydorp in volle vaart

lees ook ...

Ali: “Santokhi beloofde oplossing voor visvergunningen...

Ifraan Ali, de president van Guyana, heeft tijdens een openbare bijeenkomst in Crabwood Creek, Berbice, aangekondigd dat hij samen met president Chandrikapersad Santokhi van Suriname de mogelijkheid o...

De voorbereidingen voor de aanleg van de jogging track in Tuinstad Lelydorp, gelegen in het district Wanica, zijn momenteel in volle gang. Het onderdirectoraat Sport Accommodaties en Ruimtes (ODSAR) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) organiseerde op 10 april 2024 een technische meeting met het aannemersbedrijf Ramlal, dat verantwoordelijk is voor de bouw van deze sportfaciliteit.

Vertegenwoordigers van het ministerie van Openbare Werken, BIBIS en het commissariaat Wanica-Zuidoost waren ook aanwezig bij de vergadering. Tijdens de bijeenkomst lag de focus voornamelijk op de grondverzetwerkzaamheden die momenteel worden uitgevoerd door het aannemersbedrijf. De voorbereidingen en het uitzetten van het traject liggen op schema, zo werd gemeld.

Na afloop van de vergadering kreeg de delegatie een rondleiding over het terrein, dat inmiddels ongeveer 50 cm is opgehoogd. De aannemer gaf aan dat het weer gunstig is, waardoor het aangevoerde opvulzand goed zal settelen en verzakkingen op de jogging track worden voorkomen.

Dit sportproject is onderdeel van het Quick Impact Project van ROS, waarbij een synthetische trimbaan in Tuinstad Lelydorp zal worden gerealiseerd. De regering streeft ernaar om met dit project de sportparticipatie van de gemeenschap te vergroten en de algehele gezondheidstoestand te verbeteren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoorbereidingen voor jogging track in Tuinstad Lelydorp in volle vaart