donderdag 1 juni 2023
27.8 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Voor en Tegenstanders covid-19 Vaccinatie

lees ook ...

Surveillance Pikin Saron opgevoerd; mosterd na de maaltijd

Een gemengd team van de politie Regio Midden heeft in de periode van maandag 8 mei tot en met zondag 21 mei jongstleden, de surveillance in het ressort Zanderij, in het bijzonder in de omgeving van Pi...

Assembleevoorzitter Marinus Bee is vanmorgen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gevaccineerd tegen COVID-19. De parlementsvoorzitter vindt dat er geen andere optie is als je het belang van Suriname voorop zet. “Ik wil deel zijn van de oplossing. Dan moet je je laten vaccineren’’, zegt parlementsvoorzitter Bee. Met het oog op de derde golf waar we  nu in Suriname doorheen gaan, is er wat hem betreft geen andere optie. Hij doet een oproep aan een ieder om zijn voorbeeld te volgen. 

Op hetzelfde moment dat Voorzitter Bee zijn spuitje krijgt, staat er een jongeman in het hartje van Paramaribo met een  bordje waar op onder andere  staat: Laat je NIET vaccineren. Hij is de eerste antivakser uit velen, die  in het openbaar de bevolking waarschuwt zich niet te laten vaccineren, terwijl er genoeg  Antivaksers zijn te vinden in Suriname. Maar de voorlichting om niet deel te nemen aan de vaccinatie die geen immuniteit biedt en waarvan die met een M als eerst letter, experimentele genetische modificatie inhouden, wordt alleen op  online fora gedeeld. Het initiatief van bovengenoemde  jongeman is een goed begin van ´live´voorlichting vanuit een ander goed onderbouwd gezichtspunt. Goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoor en Tegenstanders covid-19 Vaccinatie