zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Voor en Tegenstanders covid-19 Vaccinatie

lees ook ...

Veilig werken met ioniserende stralen

Het adviesrapport 'Opleidingsstelsel Stralingsbescherming in Suriname' werd door minister Steven Mac Andrew op woensdag 17 augustus jongstleden in ontvangst genomen uit handen van Whitney Coulor-Rellu...

Assembleevoorzitter Marinus Bee is vanmorgen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gevaccineerd tegen COVID-19. De parlementsvoorzitter vindt dat er geen andere optie is als je het belang van Suriname voorop zet. “Ik wil deel zijn van de oplossing. Dan moet je je laten vaccineren’’, zegt parlementsvoorzitter Bee. Met het oog op de derde golf waar we  nu in Suriname doorheen gaan, is er wat hem betreft geen andere optie. Hij doet een oproep aan een ieder om zijn voorbeeld te volgen. 

Op hetzelfde moment dat Voorzitter Bee zijn spuitje krijgt, staat er een jongeman in het hartje van Paramaribo met een  bordje waar op onder andere  staat: Laat je NIET vaccineren. Hij is de eerste antivakser uit velen, die  in het openbaar de bevolking waarschuwt zich niet te laten vaccineren, terwijl er genoeg  Antivaksers zijn te vinden in Suriname. Maar de voorlichting om niet deel te nemen aan de vaccinatie die geen immuniteit biedt en waarvan die met een M als eerst letter, experimentele genetische modificatie inhouden, wordt alleen op  online fora gedeeld. Het initiatief van bovengenoemde  jongeman is een goed begin van ´live´voorlichting vanuit een ander goed onderbouwd gezichtspunt. Goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoor en Tegenstanders covid-19 Vaccinatie