zaterdag 12 juni 2021
25 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Voor en Tegenstanders covid-19 Vaccinatie

lees ook ...

VP betaalt medische behandeling ernstig ziek kind

Het gezin Mayland heeft een ernstig zieke 10 jarige zoon Orginhio die  voor medische behandeling met spoed naar Colombia moet voor medische behandeling. Het gezin is niet in staat de kosten voor deze ...

Assembleevoorzitter Marinus Bee is vanmorgen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gevaccineerd tegen COVID-19. De parlementsvoorzitter vindt dat er geen andere optie is als je het belang van Suriname voorop zet. “Ik wil deel zijn van de oplossing. Dan moet je je laten vaccineren’’, zegt parlementsvoorzitter Bee. Met het oog op de derde golf waar we  nu in Suriname doorheen gaan, is er wat hem betreft geen andere optie. Hij doet een oproep aan een ieder om zijn voorbeeld te volgen. 

Op hetzelfde moment dat Voorzitter Bee zijn spuitje krijgt, staat er een jongeman in het hartje van Paramaribo met een  bordje waar op onder andere  staat: Laat je NIET vaccineren. Hij is de eerste antivakser uit velen, die  in het openbaar de bevolking waarschuwt zich niet te laten vaccineren, terwijl er genoeg  Antivaksers zijn te vinden in Suriname. Maar de voorlichting om niet deel te nemen aan de vaccinatie die geen immuniteit biedt en waarvan die met een M als eerst letter, experimentele genetische modificatie inhouden, wordt alleen op  online fora gedeeld. Het initiatief van bovengenoemde  jongeman is een goed begin van ´live´voorlichting vanuit een ander goed onderbouwd gezichtspunt. Goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoor en Tegenstanders covid-19 Vaccinatie