dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
0
(0)

Voor een korte tijd schaarste aan kookgas

lees ook ...

Commissies geïnstalleerd voor soepele verkiezingen in Surina...

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft dinsdag vier interdepartementale verkiezingscommissies geïnstalleerd. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor een vlotte voortgang van...

Ogane heeft tegenover ‘de Ware Tijd’ bevestigd dat  er voor een korte tijd schaarste bestaat aan kookgas. Consumenten hebben al ontdekt dat verschillende verkooppunten geen gas hebben. Er is al een licht paniek in de samenleving, omdat gebruikers  verschillende verkooppunten hebben aangedaan, maar zonder gevulde cylinder zijn teruggekeerd.

 “De boot komt vandaag aan. Alleen is nog niet bekend hoe lang het duurt voordat de verkooppunten weer worden bevoorraad”, was de telefonische mededeling aan de krant gisteren.

Terwijl dit gaande is, bestaat er tussen de Vereniging van Gastransporteurs en de directie van de EBS/Ogane een meningsverschil over nieuwe tarieven.  Starnieuw vernam van Otmar Chaar dat er meerdere brieven zijn gericht aan de directie en president Santhoki. Ze wachten al geruime tijd en zijn nu in beraad.

Bron foto: EBS

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoor een korte tijd schaarste aan kookgas