dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
5
(1)

Voor de vijfde keer grondpapieren uitgereikt in Nickerie

lees ook ...

Arawara Lock will be completely operational again within two...

In two weeks, the Upper Nickerie/Wayambo area's maintenance on the Arawaras lock will be finished. Because of the current extreme drought, the salt tongue in the Nickerie River has spread past the Hen...

Vandaag, zaterdag 05 augustus 2023 hebben meer dan 300 Nickeriaanse burgers hun grondpapieren in ontvangst mogen nemen. President Chandrikapersad Santokhi heeft na enkele toespraken de eerste beschikkingen overhandigd. Ook GBB-minister Dinotha Vorswijk onder wiens Ministerie het grondbeleid valt, reikte enkele grondpapieren uit.

Het is vandaag de 5de keer dat de huidige regering grondbeschikkingen uitreikt aan burgers van het district Nickerie. Hieronder vallen Bereidverklaringen en Toewijzingsbeschikkingen. Burgers die hiervoor in aanmerking komen moeten wel optijd voldoen aan de gestelde voorwaarden die aan de achterzijde van zo een beschikking/bereidverklaring staat vermeldt.

Het is een open vraag waarom er voor de vijfde keer grondbeschikkingen zijn uitgereikt in het district Nickerie terwijl Paramaribo nog niet aan de beurt is gekomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVoor de vijfde keer grondpapieren uitgereikt in Nickerie