woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Volksvertegenwoordigers krijgen inzicht in telecombeleid

lees ook ...

President Santokhi gisteren in Brazilië aangekomen

President Chandrikapersad Santokhi is gistermiddag in de Braziliaanse hoofdstad Brasilia gearriveerd. In Brasilia wordt vandaag 'The Meeting of the Presidents of the Countries of South Amerika' gehoud...

Om meer inzicht te krijgen in het telecommunicatiebeleid van het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur), heeft het managementteam een presentatie gehouden in De Nationale Assemblee (DNA). Deze presentatie was bedoeld voor leden van de vaste commissie Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) om hun meer informatie te verschaffen over de ontwikkelingen van het telecommunicatiebedrijf.

Tijdens de presentatie is de focus gelegd op het 40-jarig bestaan van Telesur, de digitale toekomst van het bedrijf voor de gemeenschap, de diensten van Telesur, het strategisch plan en strategische projecten over de periode 2021- 2025, de financiële status en koersontwikkelingen 2015-2021.

De toekomst van de wereld beweegt zich richting digitalisering. Deze trend heeft zich jaren reeds ingezet en het is niet tegen te houden. De mens heeft behoefte aan een aangenaam leven. De technologische ontwikkelingen zijn daarom steeds meer erop gericht om mensen tegemoet te komen.

Het telecommunicatiebedrijf heeft volgens directeur Mike Antonius de afgelopen jaren veel ontwikkelingen en uitdagingen gekend. “Suriname moet daarom mee kunnen met de ontwikkelingen op het gebied van telecom. Er zijn een aantal stadia van de industriële revolutie geweest. We need to secure our digital world,” zegt Antonius.

De presentatie is geopend door de commissievoorzitter Obed Kanape. Het strategisch plan 2020-2025 zal nog aan het parlement worden aangeboden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVolksvertegenwoordigers krijgen inzicht in telecombeleid