zondag 26 mei 2024
28 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Volksgezondheidsminister garandeert vlotte babyvoeding- en insulineverstrekking

lees ook ...

Women in Business wil cosmetisch laboratorium

Locale cosmetica is in winkels te koop. Een aantal ’producenten’ beginnen met een product na het bekijken van een youtube filmpje zonder formule. Deze mensen moeten volgens de stichting Women in Busin...

In De Nationale Assemblee (DNA) heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid geruststellend nieuws gebracht over de verstrekking van babyvoeding aan geregistreerde zuigelingen. Hij meldde dat zowel de registratie als de distributie tot nu toe probleemloos verlopen zijn.

De minister benadrukte het belang van een goed functionerend registratiesysteem en een georganiseerd distributiesysteem om de continuïteit te waarborgen. Hoewel er af en toe vertragingen waren in de financiële afhandeling, zijn er maatregelen genomen om dit te verbeteren.

Minister Ramadhin deelde mee dat de registraties in volle gang zijn en dat ze streven naar een tijdige voorziening van babyvoeding aan de moeders bij de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) in augustus. Tot nu toe hebben 4290 moeders hun baby’s geregistreerd, en de verwachting is dat ze dit jaar nieuwe registraties kunnen blijven ondersteunen voor baby’s die behoeftig zijn aan deze hulp.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVolksgezondheidsminister garandeert vlotte babyvoeding- en insulineverstrekking