zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Volksgezondheid houdt MoHanA-voorlichtingsdag in Commewijne

lees ook ...

Doofstomme werknemer van J. Vasilda, ook overleden

De doofstomme werknemer Sandro K. die aangevallen werdt aan de javaweg te lelydorp is op vrijdag 13 januari te komen overlijden aan zijn verwondingen. Sandro was de werknemer van de Hr J.Vasilda die i...

Burgers van het district Commewijne zijn voorgelicht over MoHanA. Deze campagne is noodzakelijk om iedere burger bewust te maken van de persoonlijke stappen, die genomen moeten worden om de spreiding van het Covid-19-virus tegen te gaan. MoHanA staat voor Mond- en neuskap op, Handen reinigen en Afstand houden.

Ook de bewoners van dit district kregen evenals het district Nickerie naast de MoHanA-voorlichting, extra informatie over tabak. De mensen werden voorzien van flyers, handsanitizers, T-shirts, mondkapjes, bumperstickers en tassen. De PAHO heeft voorzien in alle voorlichtingsmateriaal.

Om de mensen zoveel mogelijk te bereiken met de informatie, zijn de volgende plekken in het district aangedaan: het veerplein, standjes langs de Oost-West verbinding, de Regionale Gezondheidsdienst (RGD), G. Sewradjsingh muloschool, O.S. 3 Meerzorg en O.S. 1 Tamanredjo. Tevens werd een aantal winkels voorzien van posters voor een groter bereik.

Met de voorlichtingsdag in Commewijne is een einde gekomen aan het eerste project van de districtentour. Er zal een evaluatie gepleegd worden en nagegaan worden op welke vlakken de samenleving nog meer voorgelicht kan worden.

Tot nu toe is een bezoek gebracht aan de districten Wanica, Brokopondo en Nickerie. De districten die tot op heden zijn aangedaan, zijn:

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVolksgezondheid houdt MoHanA-voorlichtingsdag in Commewijne