dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Volksgezondheid en zorgvakbonden willen samenwerken

lees ook ...

Inbraak in Sint-Jozefkerk: Grote schade en diefstal

Inbrekers hebben vrijdag de Sint-Jozefkerk in Geyersvlijt geplunderd. De ongewenste bezoekers hebben de kerk bezocht en aanzienlijke schade aangericht. De dieven zijn via een raam binnengekomen en heb...

Enkele vakbonden in de gezondheidszorg hebben een schrijven gericht aan minister Ramadhin, om hun misnoegen te uiten over uitspraken van de bewindsman ten aanzien van het niet deelnemen aan het stakeholdersoverleg, dat gehouden werd op 18 juli jongstleden. Volksgezondheid heeft daarom in overleg met Herstelplan Zorg een brainstormsessie gepland met alle vakbonden op vrijdag 4 augustus aanstaande.

De Communicatie Dienst Suriname meldt, dat Volksgezondheid het standpunt van de vakbonden waardeert.  Het is duidelijk dat zij intensief betrokken wensen te worden bij herstel van de gezondheidssector.

“Het zal nooit de intentie zijn om de vakbonden uit te sluiten, vanwege hun zeer belangrijke rol in de gezondheidszorg”, is de reactie van de minister over het feit dat sommige vakbonden geen uitnodiging ontvingen. De bewindsman betreurt dit.

Het ministerie van Volksgezondheid streeft naar rust binnen de gezondheidszorg en zegt er alles aan te zullen doen de ontevredenheid bij zorgvakbonden te minimaliseren.

Bron: De communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVolksgezondheid en zorgvakbonden willen samenwerken