woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
3.5
(2)

Volgens Bee neemt Silos wraak

lees ook ...

Minister Ramdin vergadert met Haiti, Kenya en de Vs over Ha...

Minister Albert Ramdin heeft op vrijdag 22 september 2023 op uitnodiging van zijn Amerikaanse collega Anthony Blinken, deelgenomen aan een onderhoud met internationale partners, waaronder de minister ...

Van Dijk-Silos heeft een kortgeding aangespannen tegen Bee, de voorzitter van de Nationale Assemblee, en president Santhoki. De advocaat wil hen laten veroordelen, zodat zij worden verplicht om per 25 mei 2023 verkiezingen te houden in Suriname en Kiesregeling te wijzigen. “Ik heb niet veel te zeggen, maar kennelijk is zij uit op wraak”, de reactie van Bee op het kortgeding. De voorzitter staat versteld over de handeling van de raadsvrouw.

“Ik heb niets te zeggen.” “Ik heb een deurwaardersexploot gehad en ik zal het doorgeleiden naar mijn advocaat,” zegt de voorzitter verder. Volgens Bee moet het parlement of de regering een conceptwet indienen, die in behandeling moet worden genomen. “Ik kan de mens niet begrijpen.”

Bee vermoedt, dat van Dijk-Silos wraak wil nemen, omdat men conceptwet door haar ontworpen de proef niet heeft doorstaan.  “Geen enkel partij of DNA-lid ondersteunde het concept van haar.” Het belandde gelijk in de prullenbak. Bee zal via zijn advocaat op een juridisch correcte manier antwoord geven tijdens deze zaak.

Bron Foto: Suriname Nieuws Centrale

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVolgens Bee neemt Silos wraak