zondag 2 oktober 2022
33.8 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Volgend maand is van Petten polder volledig verlicht

lees ook ...

Baitali NV schenkt asfaltering weg naar Apoera-Washabo

De weg tussen Apoera en Washabo is vijf kilometer lang. Tijdens het  bezoek van de president en minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken aan het gebied vroeg de gemeenschap om de weg te asfalteren...

Van Petten polder in het district Nickerie is gedeeltelijk al negen jaar verstoken van elektriciteit volgens districtscommissaris Senrita Gobardhan. Dit  deel zal binnenkort aangesloten worden op het electriciteitsnet van de Energie bedrijven Suriname(EBS). Op zaterdag jl. hebben de president Chandrikapersad Santhoki en vice-president Ronnie Brunswijk het startsein daarvoor gegeven aan de Griebelstraat. De EBS-directeur zegt dat alles in een maand afgerond zal zijn.

Santhoki maakte ook bekend, dat gebruik gemaakt zal worden van alternatieve energiebronnen. Het heien van de eerste paal is volgens het staatshoofd symbolisch voor het brengen van ontwikkeling in geheel Nickerie. Verder zegt hij dat er wateraansluitingen komen in het district Commewijne en een scholencomplex in Para. “Wij werken dag en nacht om het land te ontwikkelen. Het is uw besluit geweest op 25 mei om dit te realiseren” aldus de president.

De burgermoeder sprak van een byzondere dag voor de buurt. Zij is de regering zeer erkentelijk voor deze mijlpaal. Brunswijk zegt dat Nickerie wacht op Santhoki om de noden op te lossen. Hij vraagt geduld en benadrukt dat de regering alles in het werk stelt om de noden te verlichten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVolgend maand is van Petten polder volledig verlicht